Contact

Mocht je interesse hebben in de interventie Systeemtheater, neem dan contact met ons op. Wij gaan na op welk gebied jullie organisatievraag ligt en of wij met Systeemtheater de juiste bijdrage kunnen leveren. Aan de hand van dit eerste contact gaan we na of we meteen een offerte kunnen sturen, of dat we, gezien de complexiteit van de vraag, eerst een intakegesprek inplannen.

Intake (optioneel)

In dit gesprek gaan we dieper in op de vraag achter de vraag. Wat hoop je boven tafel te krijgen? Wat wil je dat het publiek meeneemt? Hoe borgen we dat? Hoe past deze interventie in het grote geheel? Het intakegesprek zal veelal nodig zijn als niet alleen de voorstelling ingezet wordt, maar hierop ook een passend didactisch programma volgt.

Offerte

Wij werken met vaste prijzen, echter: in de praktijk blijkt dat we soms een tussenvorm in willen zetten, of dat we op verzoek nog gaan sleutelen aan de voorstelling. Daarom maken we altijd een offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ons uitgangspunt hierbij is: mocht de financiële investering onvoldoende aansluiten bij jullie budgetruimte, dan gaan we graag in overleg. We zijn inventief en denken graag mee; ook als de mogelijkheden begrensd zijn.

Organisatie

Als we een investering hebben afgesproken, kunnen we gaan organiseren.
Wij plannen een team van acteurs in en naar wens plannen we een adviseur in en maken we een didactisch programma. Jullie zorgen voor een geschikte ruimte, evt. (zend)microfoons en een uitnodiging voor het publiek.

Uitvoering

En dan volgt de uitvoering. Als het goed is hebben we dan alles zo goed van te voren geregeld dat jullie alleen nog maar het programma hoeven te volgen wat we met elkaar hebben samengesteld.

Evaluatie

Wij evalueren altijd; bij voorkeur na een aantal weken en face-to-face. We horen dan graag wat de voorstelling in beweging heeft gezet. We denken graag mee met wat je kunt doen om de positieve effecten te versterken.