Wij kunnen (bijna) overal spelen…

img_3526

img_3528

img_3536

Vragen…

Vraag je je af: Systeemtheater? Moet dat dan in een theater? Met licht? En een tribune? En een verhoging? En waar zitten de mensen dan? En kan iedereen het zien?

Voorbeelden

Zie hierboven 3 foto’s van verschillende settings.
Setting 1: een theaterzaal, met een vlakke vloer en een tribune.  Genoeg ruimte, uitgelicht en een technicus. Dit is geweldig spelen, iedereen kan het zien en horen, het theaterlicht geeft extra sfeer en de acteurs voelen zich als een vis in het water. Kortom, ideaal.

Setting 2: een debatruimte, met een vlakke vloer en het publiek aan ronde tafels. Dit is geweldig spelen, iedereen kan het zien en horen, de zaal was met zorg ingericht en de acteurs kunnen snel schakelen met het publiek in de nabespreking. Kortom, inspirerend.

Setting 3: een ruime vergaderzaal, met gehuurde podiumdelen en het publiek in een theateropstelling (losse stoelen in rijen voor het podium). Dit is geweldig spelen, iedereen kan het zien en horen, het publiek wordt in de voorstelling “gezogen” en voor de acteurs is dit als acteur in organisaties zeer vertrouwd. Kortom, helemaal goed.

gerustgesteld?

Wij kunnen (bijna) overal spelen. Uiteraard kijken we naar de afmeting, de verstaanbaarheid en de zichtlijnen. Maar we denken graag mee om het systeemtheater ook in jouw organisatie mogelijk te maken!